SIDEN 1950 – HISTORIEN BAK SUKSESSEN

COBB grillen er en unik oppfinnelse, som har sine røtter i Syd-Afrika. Den ble opprinnelig utviklet av en ingeniør innleid av regjeringen. Oppgaven var å finne en måte å lage varm mat på, uten å risikere å sette fyr på stråhyttene, eller i verste fall, hele landsbyen. Gjennom dette kom oppfinnelsen av et genialt produkt. Den blir ikke varm utenpå, bruker minimalt med brensel og den griller uten flammer og røyk. Siden da er COBB blitt utviklet og modernisert, men prinsippet er det samme. COBB har over hele verden, mottatt stor annerkjennelse og mange priser og flotte plasseringer i tester.

Grilltid alltid! Du har gastronomisk frihet til å gi utsøkte kjøttstykker den helt riktige stekemetoden. Utseendet med de flotte grillstripene, setter prikken over i'en. Se alle våre COBB produkter her!

STEK

Stek bacon og egg. Eller hva med pannekaker når du er på lekeplassen eller stranden? Her får du enda flere muligheter til å utfolde deg på COBB'en.

BAK + OVN

Du kan bake alt på din COBB grill. Du får bedre og saftigere brød, med en sprø skorpe. Den høye luftfuktigheten i grillen er optimal til baking.

WOK OG KOK

Med wokpannen har du mulighet til å stå i det fri og lage de herligste wok-retter. Finn krydderurter og ingredienser i hagen eller på turen og lag årtidens wok mat.

RØYKING

Det er enkelt og flott å røyke på COBB grillen. Du kan røyke på alle modeller. Røkt fisk, hjemmelaget bacon eller pulled pork – det finnes mange oppskrifter, der røyking på grillen inngår. Mange tror det er vanskelig, og at det krever ekstra utstyr for å komme i gang. Alt du trenger er grill og lokk. Vi har laget et par eksempler på: YOUTUBE.COM/COBBSCANDINAVIA

LOKKET er laget i rustfritt stål og det reflekterer varmen inne i grillen. Det kan også rengjøres i oppvask-maskinen.

GRILLPLATEN kan brukes både til å grille, steke og bake på. Overskytende fett og olje renner ned i oppsamleren, og du unngår derfor røyk og flammer.

BRIKETTKURVEN er av rustfritt stål og fungerer som en integrert grillstarter.

BRENNKAMMERET sørger for rikelig med luft rundt brikettkurven. Det er også mulig å sette en kjele over den.

BASEN er laget av rustfritt stål. Gummiføtter sørger for at grillen står støtt og ikke sklir. Grillen er kald utvendig under grilling.

INNERSKÅLEN er laget av rustfritt stål og kan tas ut av grillen. Den kan også rengjøres i oppvaskmaskin.

OPPSAMLEREN under grillplaten kan fylles med vann, øl eller vin. Det vil avgi damp og sørge for saftig smakfullt kjøtt. Oppsamleren under grillplaten kan også brukes til tilbereding av sauser, grønnsaker og poteter.

Se alle våre COBB produkter her!

Besøk oss på vår YouTube kanal, hvor vi har mange små videoer, som viser mange muligheter med COBB grill. YOUTUBE.COM/COBBSCANDINAVIA